Medewerker Financiële & Salarisadministratie

Voor 24-40 uur per week

Ben jij accuraat, spontaan, een echte teamplayer en voel jij je als een vis in het water op de administratie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Financiële & Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de loon- en salarisverwerking van alle Giesbers-bedrijven en ben je samen met je collega’s medeverantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie. Je moet daarbij denken aan:

  • uren invoeren en verwerken
  • aangeleverde salarismutaties verwerken
  • salarisbetalingen klaarzetten
  • bruto-netto berekeningen maken
  • alle overige bijkomende werkzaamheden op een salarisadministratie
  • inkoopfacturen inboeken
  • verkoopfacturen maken
  • bankboeken

Wie ben jij?

Onze ideale collega is een ervaren administratief medewerker met kennis van de salarisadministratie. Wij vinden het belangrijk dat je over de competenties accuratesse, cijfermatig inzicht & analyse en integriteit beschikt. Je bent in het bezit van MBO administratie niveau 4 en staat open voor een eventuele opleiding gericht op de loon- en salarisverwerking in de bouwsector.

Waarom wij?

Onze bedrijfscultuur is nuchter, open en informeel, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende voelt uitgedaagd.

We bieden jou een zelfstandige functie in een informele en technische omgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform cao Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

Ben jij de persoon die wij zoeken en kunnen wij op je bouwen? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van 'vacature medewerker financiële & salarisadministratie'. We zien je sollicitatie graag tegemoet.