Manager FITWONEN

 

Help jij ons bouwen aan een gezonde toekomst van morgen?

Heb jij een intrinsieke drive om Nederland beter bewoonbaar te maken? Ben jij gepassioneerd over de ontwikkelingen en kansen op het gebied van een gezonde leefomgeving? Herkent jouw omgeving in jou een communicatief vaardige persoon? Sterk in de dialoog, in het motiveren en verbinden van commerciële en technische collega’s binnen een wendbare, creatieve, landelijk werkende ontwikkel- en bouwgroep? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega als Manager FITWONEN!

FITWONEN is een Flexibel, Innovatief en Toekomstbestendig Nul-op-de-Meter-woonconcept. Vraaggestuurd ontwikkeld vanuit de woonbeleving van de toekomstige bewoners. Aanvullende services maken langer thuis wonen mogelijk. We zorgen voor het ontstaan van een vitale buurt en wijk. Er wordt ingespeeld op de participatiesamenleving. Tijdens het ontwikkelproces wordt een community door toekomstige bewoners gevormd, met als resultaat: bewoners die zich verantwoordelijk voelen voor hun woning en de woonomgeving en meer zelfredzaam zijn. Zo ontstaan er CO₂-neutrale buurten en wijken met bewoners die bewuster wonen en leven.’

 

Wat ga je doen?

Als manager FITWONEN werk je in een dynamische en inspirerende werkomgeving voor de drie Giesbers bedrijven. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en marketing van het FITWONEN concept waarbij een kritieke massa jaarlijks moet resulteren in de verkoop en productie. Je ondersteunt bij de acquisitie, engineering en realisatie van nieuwe projecten jouw collega’s van Giesbers bedrijven. Jij draagt zelf leads aan en denkt marktgedreven mee over uitbreiding en innovatie van het woonconcept.

 

Wie ben jij?

Onze ideale nieuwe collega beschikt over een sterke persoonlijkheid, heeft een ‘EigenWijze’ mening en een goede dosis ondernemerschap met ambitie en beschikt over inhoudelijke kennis op het gebied van woningbouw, concept- en projectontwikkeling. Verstaat de kunst van het verleiden en is de verbinder tussen de (externe) klant en (interne) techniek en financiën.

 

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige, verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng. We starten op basis van een jaarcontract met de intentie voor een langdurige samenwerking. Je salaris is marktconform. Naast het basissalaris kennen we de mogelijkheid tot het toekennen van een bonus. Daarnaast is er ruimte voor training, opleiding, zelfontplooiing en de mogelijkheid tot thuiswerken. Ook voorzien we in een lease-auto, telefoon en notebook.

 

Enthousiast?

Klik hier voor het volledige profiel.