Junior kopersbegeleider / werkbegeleider

Als kopersbegeleider adviseer en begeleid je kopers van nieuwbouwwoningen bij de keuze van de kopersopties. Je bent van de voorbereiding tot oplevering van de woning het centrale aanspreekpunt voor de koper.

Naast kopersbegeleider willen wij je ook graag kunnen inzetten als werkbegeleider. Binnen deze rol ben je inzetbaar voor alle voorbereidende werkzaamheden op plantechnisch, logistiek en bouwtechnisch gebied in de ontwerp-, engineerings- en uitvoeringsfase van een project.

Wij zoeken een enthousiaste HBO Bouwkundige die aan het begin staat van zijn/haar carrière, die beschikt over leergierigheid, gedrevenheid, commercieel en technisch inzicht, klantvriendelijkheid, communicatief en organisatorisch vermogen. Binnen Giesbers wordt gewerkt vanuit het BIM model, dus ervaring en/of affiniteit met BIM is een pré.

Wij bieden je een gevarieerde zelfstandige functie in een informele en technische omgeving. Giesbers biedt haar werknemers niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen.

Ben je geïnteresseerd in deze baan en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van vacature junior kopersbegeleider / werkbegeleider.