Junior Administratief Medewerker (m/v)

(zwangerschapsverlofvervanging, 32 tot 40 uur per week)

Heb je onlangs je MBO-diploma behaald met als uitstroomrichting financiële administratie?

Dan is dit je kans om werkervaring op te doen binnen ons leuke bedrijf! Wij zijn op zoek naar een tijdelijke junior administratief medewerker, ter vervanging van onze collega die met zwangerschapsverlof gaat, voor de periode van 24 augustus 2020 tot en met 31 januari 2021.

Wat ga je doen?

Als junior administratief medewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor het verwerken, inboeken en archiveren van facturen. Je ondersteunt bij het klaarzetten van betalingen en het verwerken van bankmutaties. Je assisteert bij overige administratieve taken ten behoeve van de crediteuren- en debiteurenadministratie.

Waarom jij?

Je kunt snel schakelen en handelen, ook in drukke periodes. Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en klantvriendelijk. Je werkt graag samen en wilt graag leren binnen een professioneel team. Verder heb je

  • een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 gericht op de financiële administratie

  • goede sociale vaardigheden
  • geen tot weinig werkervaring in de financiële administratie en wil je graag werkervaring opdoen

Waarom wij?

Onze bedrijfscultuur is nuchter, open en informeel, kwaliteitsbewust en positief kritisch. We zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd in onze opdrachtgevers, samenwerkingspartners en elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je je werk met plezier, betrokken en gemotiveerd kunt doen. Wat naar onze mening vooral het geval is als je je voldoende uitgedaagd voelt.

We bieden jou een zelfstandige functie aan in een informele en technische omgeving. En daarnaast niet alleen een marktconform salaris, maar ook een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voorzieningen conform CAO Bouw en Infra.

Enthousiast geworden?

En ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van 'vacature junior administratief medewerker'. We zien je sollicitatie graag tegemoet!