De Zon heeft een dak boven haar hoofd

De Zon heeft een dak boven haar hoofd

Begin mei is de kap van vakantiehuis De Zon in Doorn gehesen, begin juni gaan medewerkers en samenwerkingspartners van Giesbers de gevelbekleding monteren. Echt een mooi project waar we gezamenlijk de schouders onder zetten en iedereen zich betrokken bij voelt!

Het was een mooi gezicht, de kap van De Zon op haar plek krijgen. De kap is gefreesd in Venray, in elkaar gezet in Opheusden en vervolgens – schuin op de vrachtwagen in verband met de grootte – naar Doorn gereden en gehesen. Na afloop ontvingen collega’s Jos, Kees en Derk een biertje voor hun harde werk van Jan-Joost en Gert-Jan van Stichting Gaandeweg. Dat smaakte goed en werd enorm gewaardeerd.

Bijzonder vakantiehuis voor Stichting Gaandeweg

Vakantiehuis De Zon dankt haar naam aan de unieke vorm: die van de zon. Wij ontwikkelen en bouwen dit duurzame (t)huis van hoogwaardige materialen in opdracht van Stichting Gaandeweg. Een mooie samenwerking met vele partners. Het wordt een bijzonder vakantiehuis voor gezinnen met een kindje met kanker. De stichting zorgt ervoor dat deze gezinnen tussen alle chemokuren, opnames en ziekenhuisbezoeken door, weer even écht gezin kunnen zijn. ‘Van ziekenhuis naar vakantiehuis’, is dan ook het motto van Gaandeweg.

Meer weten of een bijdrage leveren?

Wil je meer weten of een bijdrage leveren aan dit bijzondere project dan kun je contact opnemen met Derk Terbeek, Integraal Projectleider via dterbeek@giesberswijchen.nl