Acquisitie Manager

De functie

Als acquisitie manager ben je in staat om huisvestingsoplossingen, potentiële locaties, opdrachtgevers en gebruikers op het gebied van wonen, commercieel- en maatschappelijk vastgoed met elkaar te verbinden. Jouw doel en ambitie is het initiëren van aantrekkelijke ontwikkel- en bouwprojecten.  In het commerciële traject wek je vertrouwen, weet je de de klant vakkundig te adviseren en oplossingen aan te dragen waardoor de klant niet meer om Giesbers Ontwikkelen en Bouwen heen wilt.

Je bouwt persoonlijke relaties op met prospects, klanten en andere interessante contactpersonen. Je dient daarbij het belang van Giesbers en informeert ze adequaat over de toegevoegde waarde van Giesbers. Uiteindelijk ben je in staat om Giesbers, gevestigd te Wijchen, nog beter op de kaart te zetten in de regio Den Bosch-Nijmegen-Arnhem-Utrecht. Je speelt een nadrukkelijke rol om de groeiambities van Giesbers te verwezenlijken. Kortom jij bent het gezicht van Giesbers naar de markt toe.

Het profiel

Onze ideale kandidaat heeft concrete ervaring in een commerciële rol bij vastgoed- en/of bouw gerelateerde bedrijven en herkent zich in de rollen die we gekoppeld hebben aan deze functie.
Netwerker: Je legt en onderhoudt actief contacten en dient daarbij het belang van de organisatie;
Verbinder: Je legt onderlinge verbanden, brengt partijen samen en creëert draagvlak;
Doorzetter: Je bent gedreven, gedisciplineerd, houdt vol en gaat door;
Initiator: Je onderneemt, ziet kansen en start nieuwe initiatieven.

In het verlengde van deze primaire rollen maken de volgende competenties onderdeel uit van de functie:

  • Zakelijke mogelijkheden zien: Je herkent en signaleert realistische zakelijke kansen in concrete markten. Toetst voldoende de eigen overtuigingen bij anderen. Zorgt voor overtuigend bewijs indien nodig;
  • Relaties opbouwen op verschillende niveaus: Je bouwt op alle niveaus relaties op en onderhoudt ze effectief. Je stelt anderen op hun gemak. Je bevordert harmonie en consensus door diplomatiek optreden bij (potentiële) conflicten;
  • Onderhandelen: Je brengt partijen tot overeenstemming. Je herkent verschillende belangen en motieven en krijgt het vertrouwen van de betrokken partijen door houding en gedrag;
  • Oplossingen leveren: Je komt met adequate oplossingen, ook als deze niet voor het oprapen liggen;
  • Geloofwaardigheid uitstralen: Je krijgt anderen mee vanuit een positieve, krachtige en geloofwaardige uitstraling;
  • Gedrevenheid tonen: Je houdt vol, bent enthousiast en betrokken om de commerciële doelstelling van Giesbers te realiseren.

De functie-eisen

  • Minimaal Hbo werk- en denkniveau;
  • Woonachtig in de regio Den Bosch-Nijmegen-Arnhem-Utrecht;
  • Een kwalitatief netwerk in regio Nijmegen-Arnhem en/of bewezen succesvol in het bouwen en onderhouden van een netwerk;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Ons aanbod                                                                                                    

Bij Giesbers start je direct met een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform op basis van werkervaring en leeftijd. Naast het basissalaris kent Giesbers ook een variabele component afhankelijk van het resultaat.

Bij Giesbers krijg je de beschikking over een auto van de zaak. Giesbers kent 25 vakantiedagen, 15 ATV dagen en 3 kort verzuimdagen. Giesbers kent een pensioenregeling conform BPF-bouw pensioen, een aparte pensioen excedentregeling en de mogelijkheid tot flexibele werktijden.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze baan en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV met een (korte) motivatie  aan mevrouw Hsiao-Fan Hsu (personeelsfunctionaris) hhsu@giesberswijchen.nl, onder vermelding van vacature Acquisitie Manager.